Missatge de benvinguda

Missatge de benvinguda2018-12-18T11:52:46+00:00

Missatge de benvinguda

La comunicació amb el/la client/a, en particular, i amb la societat, en general, s’ha expandit per mitjà d’Internet, un canal àgil a través del qual adreçar-se i expressar-se amb major eficàcia i millor eficiència.

Aigües de Matadepera celebra aquest 2018 els 75 anys de servei a la ciutadania de la població, temps en el que ha crescut al ritme que ho feia la seva gent per tal d’oferir la millor qualitat.

Un dels nostres objectius és estar al costat d’aquells que ho necessiten. És per això que volem que els nostres clients estiguin informats en tot moment de tot allò que pugui ser del seu interès. A Aigües de Matadepera estem a la seva disposició les 24 hores del dia, 365 dies a l’any. Aquell qui ho necessiti pot visitar-nos a les oficines de l’Avinguda de les Arenes, 1, ser atès per telèfon o bé fer tràmits i gestions a través de l’oficina virtual disponible en aquest web.

La voluntat de servei d’Aigües de Matadepera a la ciutadania, a les empreses i a les institucions és una prioritat per a nosaltres, i amb aquesta nova web pretenem consolidar aquest objectiu. La pàgina principal és l’entrada a la informació de la companyia, però és també un canal interactiu de comunicació directa, còmode i ràpida amb els nostres clients i clientes, doncs no hem volgut deixar de banda que, principalment, és una eina que proporciona informació imminent i constant, a més de facilitar les seves gestions a través de la seva “Oficina virtual”. També pot accedir a l’Espai Clients, on podrà gaudir a més de la informació dels seus contractes, factures, consums i altre informació que pugui ser-li d’interès.

Desitgem que aquesta web esdevingui un referent en la relació d’Aigües de Matadepera amb el seu públic. Mentrestant, nosaltres seguirem treballant per a millorar i adaptar-nos a les innovacions tecnològiques i a les demandes que ens són sol·licitades.

Des d’aquestes línies us saludem ben cordialment, tot desitjant-vos una navegació profitosa.